Publikuar më: 08/03/2022

Bashkëpunim i frytshëm me SIGMA/OECD

Zmadho tekstin Zvogëlo tekstin

Publikim

Në takimin me drejtuesin në largim të SIGMA-s për Shqipërinë, Z.Bagrat Tunyan Ministrja Ekonomi e falenderoi për kontributin e tij gjatë punës 6 vjeçare në vendin tonë.  Me këtë rast u bë edhe prezantimi i Z.Timo Ligi, ku u vlerësua bashkëpunimi i deritanishëm me SIGMA dhe ekipin e saj në Tiranë, për të çuar përpara punën e nisur me standardet e shërbimeve publike.