Njoftime
  • Trajnimi dy ditor me pikat fokale të OGP-së, Sekretariatit, Kabinetit të MShSSh dh... Më shumë...
  • Konferenca V “E Drejta për Informim – Hapje, Transparencë, Digjitalizi... Më shumë...
  • Takimi pararendës mbi ecurinë e raportimeve pranë Komisionit Europian në lidhje me... Më shumë...
  • Takimi me përfaqësues të institucioneve dhe ekspertëve vendas e të huaj mbi ngritj... Më shumë...
  • Takime me Agjencitë e përzgjedhura për pajisjen me standardin ISO 9001 për “... Më shumë...