Publikuar më: 16/06/2022

Forumi ekonomik “Shqipëri-Poloni”

Zmadho tekstin Zvogëlo tekstin

Publikim

Ministrja Ekonomi ishte e ftuar në forumin ekonomik “Shqipëri-Poloni” sëbashku me kolegen Delina Ibrahimaj. Me një pjesëmarrje të gjërë nga përfaqësues të dy qeverive, nga drejtues të bashkive dhe bota e biznesit, u diskutuan marrëdhëniet mjaft të mira mes dy vendeve dhe aktiviteti ekonomik gjithnjë e në rritje. Në fjalën e saj Znj.Ekonomi vlerësoi mbështetjen që po jep Polonia në procesin e anëtarësimit të vendit tonë në BE.