Publikuar më: 01/05/2022

Nga 1 maj të gjitha shërbimet publike online

Zmadho tekstin Zvogëlo tekstin

Publikim

Në Shqipëri nisi epoka e re e shërbimeve pa sportele, duke bërë që vendi ynë të futet në elitën e vendeve më të zhvilluara për qeverisjen digjitale, dhe është ndër të parat që i ofron shërbimet publike me dokumente përmes platformës kombëtare digjitale.