Publikuar më: 24/05/2022

Panairi i Punës dhe Aftësive 2022

Zmadho tekstin Zvogëlo tekstin

Publikim

Me praninë e Kryeministrit Edi Rama, me Ministren e Financës dhe Ekonomisë  Delina Ibrahimaj, Kryetaren e Bashkisë Emiriana Sako, deputetët e zonës Klodiana Spahiu, Alban Xhelili dhe Ilir Ndraxhi, Ministrja e Shtetit për Standardet e Shërbimeve Milva Ekonomi, ishte e pranishme në Panairin e Punës dhe të Aftësive organizuar nga Agjencia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive në qytetin e Durrësit.