Publikuar më: 15/04/2022

Raportet mjeksësore online në E-Albania

Zmadho tekstin Zvogëlo tekstin

Gjatë vizitës në Krujë, Ministrja Ekonomi u ndal në qendrën e rinovuar shëndetësore të qytetit, ku ofrohen shërbimet më të mira dhe duke lehtësuar procedurat për qytetarët. Një prej tyre është sëfundmi dhe shërbimi për personat me aftësi të kufizuar, ndërkohe në vijim të digjitalizimit të shërbimeve në këtë qendër që prej fundit të muajit Mars jepen dhe raportet mjekësore online në e-Albania.