Publikuar më: 27/09/2022

Shkëmbime eksperiencash me Malin e Zi në fushën e digjitalizimit të shërbimeve publike

Zmadho tekstin Zvogëlo tekstin

Publikim

Ministrja e Shtetit për Standardet e Shërbimeve Milva Ekonomi priti në një takim pune, Ministrin e Administratës Publike të Malit të Zi, Marash Dukaj. Ministrja Ekonomi ndau me homologun e saj eksperiencën e Shqipërisë në këtë drejtim dhe u ra dakort në vazhdimin e shkëmbimeve të experiencave, në fushën e shërbimeve publike, rritjes së kapaciteteve të administratës publike, sigurisë kibernetike etj.